Urenregistratie Zzp - Klik hier voor meer info

Gepubliceerd mrt. 07, 22
6 min read

Zzp Laadpas - Bezoek website

Het gebruik van een tankpas is erg gemakkelijk en is bijna hetzelfde als betalen met een normale bankpas. Wij zetten op een rij van de zakelijke tankpas. Voordeel 1: minder tijd nodig voor bedrijfsadministratie, Veel ondernemers hebben een gepaste hekel aan het doen van hun administratie. Het verzamelen en verwerken van rekeningen en (brandstof)bonnetjes is een tijdrovende klus.

Ook de btw is terug te vragen. Onder één voorwaarde: dat je het kan aantonen als de belastingambtenaren erom vragen. Dat betekent bonnen bewaren, met ‘gratis’ de kans dat je ze kwijtraak. Aangezien over een gemiddelde tankbeurt al €15,- btw geheven wordt, is het jammer als een ondernemer dit geld niet terug ontvangt van de belastingdienst.

Uren Bijhouden - Hier vind je het

Kennisbank Zakelijk ReizenFleetmanager - Bezoek onze website

Deze factuur kan je gebruiken bij het invullen van de btw aangifte. Voordeel 2: Extra diensten betalen met een zakelijke tankpas. De trend is dat steeds meer diensten met een zakelijke tankpas betaald kan worden. Zo heeft de brandstofpas van als mogelijkheid om te betalen bij de autowasstraat (carwash), parkeerplaatsen en parkeergarages van o.

Q-Park. Het betalen van tol is eveneens mogelijk, wat met name in het buitenland handig is. In Nederland wordt weinig tol geheven. Door de maandfactuur komen alle zakelijk reisuitgaven op een factuur te staan en heb je bijna geen of in ieder geval veel minder losse facturen en bonnen te bewaren.

Fleetmanager - vind het hierHet nadeel vinden wij is dat de maand abonnementsprijs van €7,50 aan de hoge kant vinden. Move, Move mobiliteitspas in opkomst, Begin 2018 heeft MTc een nieuwe zogenaamde gelanceerd die verder gaat dan een zakelijke tankpas. De gebruiker, veelal zzp en mkb, heeft ook de mogelijkheid het OV kaart te gebruiken.

Als je sportief bent, is het lenen van de OV-fiets ook mogelijk. Aan het eind van de maand ontvang je netjes een factuur met daarop alle transacties die u kan gebruiken voor de administratie en de btw aangifte. Voordeel 3: Kiezen tussen universele tankpas of merk tankpas, Er zijn twee soorten tankpassen: een universele tankpas of een merkgebonden tankpas.

Fleetmanagement - lees verder

Er kan wel met deze pas bij maar liefst 8 brandstofmerken getankt worden, waardoor een grote dekking wordt gerealiseerd (+1200 stankstations)Voordeel 4: Goedkoop tanken met hulp van apps, Als je in bezit bent van zakelijke tankpas, dan betaal je veelal de pompprijs bij het afrekenen. Wij vergelijken en testen regelmatig handige apps en controleren o.

of de prijs die in de app staat overeenkomt met de dagelijkse pompprijs. De meeste apps bieden meer functionaliteiten zoals parkeer-, en file informatie welke in ons overzicht te vinden zijn. Voordeel 5: Gemak dient de mens met een zakelijke tankpas, Ondernemers willen zo min mogelijk gedoe. Zeker zzp’ers vinden administratief werk om bonnetjes te bewaren van het tanken of van de parkeergarage al gauw een verspilling van tijd.

Laadpassen - vind het hier

Het grote voordeel van een zakelijke tankpas is de maandelijkse verzamelfactuur. Het geeft een overzicht van de gemaakte autokosten en de betaalde btw. Vele ondernemers kiezen dan ook een tankpas vanwege het gemak: met een pas – die op naam van de zaak staat – worden de zakelijke kosten afgerekend.

​Een tankpas of Fuel, Card is dé zakelijke tankpas voor zakelijke rijders. Maar wat is een tankpas precies en wat kan je er allemaal mee? ​Wat is een tankpas? Een tankpas wordt gebruikt voor het betalen van verschillende soorten brandstof, echter kun je er ook andere auto gerelateerde producten mee betalen.

Tijdregistratie - vind het hier

Een tankpas wordt ook wel brandstofpas, tankcard of tankkaart genoemd. Om gebruik te maken van een tankpas moet een organisatie ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel en moet een organisatie BTW-plichtig zijn. Voor wie is een tankpas? In Nederland zijn aantoonbare autokosten fiscaal aftrekbaar. Een tankpas is daarom erg interessant voor stichtingen of verenigingen, ondernemers (zzp, vof, mkb) en medewerkers.

Daarnaast kan er gemakkelijk namens een vereniging of stichting betaald worden. Ondernemers die hun auto zakelijk gebruiken kunnen de brandstofkosten en overige autokosten gemakkelijk fiscaal aftrekken. Ook is een tankpas voor werkgevers ideaal om overzicht te krijgen in de brandstofkosten per medewerker, bijkomend voordeel is ook dat een medewerker de brandstofkosten nooit meer voor hoeft te schieten.

Zzp Laadpas

Kennisbank Zakelijk ReizenLaadpas

Omdat wij meerdere mobiliteitsdiensten aanbieden worden al deze kosten meegenomen in de periodieke factuur. Denk hierbij aan onze wasstraat, zakelijke parkeerdienst en binnenkort ook EV-Laden. Tankbonnen zijn verleden tijd, want naast je periodieke factuur worden alle transacties digitaal opgeslagen en zijn daardoor makkelijk terug te vinden in de My, Tan, Qyou app.

Tijdsbesparing wat leidt tot kostenbesparing! Dekking Er bestaan merkgebonden tankpassen en universele tankpassen. Met merkgebonden tankpassen kan je enkel tanken bij tankstations van een vaste brandstofmaatschappij. Dit kan een nadeel zijn wanneer er geen tankstation in de buurt is van de desbetreffende maatschappij. Met een universele tankpas kan worden getankt bij verschillende brandstofmaatschappijen, zo kan er met de Tan, Qyou Fuelcard niet alleen getankt worden bij alle 25 Tan, Qyou tankstations maar bij meer dan 400 partner tankstations door heel Nederland.

Vpn App

Diensten Een voordeel van een universele tankpas is dat er meerdere diensten mee kunnen worden betaald (artikelen voor de zakenreiziger). wagenpark. Zo kan er met de Tan, Qyou Fuelcard ook wasbeurten bij de Wash 'n Go en producten in de Tan, Qyou Shop betaald worden. Universele tankpassen kosten vaak een bedrag per maand of een eenmalige vergoeding.

Er hoeft geen borg te worden betaald en je tankt altijd tegen de gunstige Tan, Qyou brandstofprijs (vpn app). Als je een Tan, Qyou Fuelcard gebruikt worden alle transacties overzichtelijk weergegeven in ons My Tan, Qyou platform. In dit platform krijg je ook toegang tot zakelijk parkeren, rittenregistratie en binnenkort kan er zelfs gebruik gemaakt worden van het openbaar vervoer, deelauto’s en de Tan, Qyou Prime.

Fleetmanager - vind het hier

Deze website maakt gebruik van cookies. Sluiten (vpn app).

Premium brandstof, E5, E10, B7: wat zijn de verschillen? lees meer.

Vpn App

Is premium brandstof de moeite waard? Leer meer over premium brandstoffen met wat hulp van onze Esso-wetenschappers - VPN verbinding. Tassen vol verrassingen dankzij Esso Extras, Ontdek meer over ons spaarprogramma (tankpas voor mkb).

Wilt u tanken bij onze tankstations door heel Nederland, profiteren van aantrekkelijke kortingen én tijd besparen op het gebied van brandstofadministratie? Dan is de haan tankpas iets voor u. Eén tankpas met veel voordelen voor u en uw medewerkers.

Kennisbank Zakelijk Reizen

Je regelt jouw tankpas in 3 stappen: Als je dat via deze site doet dan krijg je 3 maanden gratis (gratis VPN). Je hoeft daarna nooit meer iets door te geven - tijdregistratie.

Betaling van getankte bedragen via De Baanderij Goededoelenpas vindt uitsluitend plaats d - gratis VPN. m.v. automatische incasso. Afschrijving van uw rekening zal wekelijks plaatsvinden. Zie de Algemene Voorwaarden. De Goededoelenpas is een lokale tankpas waarmee u kunt . U profiteert namelijk van de hoogste korting aan de pomp, en steunt de goede doelen van De Baanderij door een deel van uw korting weg te geven.

Uren Bijhouden

Zakelijk BUDGET:Zakelijke gebruikers hebben altijd de keuze om op budget tanken over te gaan. Een kort bericht aan De Baanderij is al voldoende om dit doen. Dan is de pompprijs het nettobedrag wat afgerekend wordt. Zakelijke budgetklanten betalen EUR 1,25 administratiekosten per faktuur. Het gebruik van de zakelijke tankpas is kosteloos, maar bij vervanging (bijvoorbeeld door schade) is de kostprijs EUR 10,00 exclusief BTW per tankpas.

Navigation

Home

Latest Posts

Occasions - Actueel Aanbod Tweedehands Auto's

Published Jan 24, 23
5 min read

Zakelijke Shortlease

Published Nov 30, 22
6 min read